¿QUIÉN SOMOS?

 

Som una empresa familiar productora de verdures fresques de proximitat, ubicada en la comarca del Segrià.

El nostre objectiu es oferir un producte de proximitat, fresc i de qualitat preservant la salut dels consumidors i aplicant processos productius respectuosos amb el medi ambient.

Treballem per al manteniment d’un món rural i activitat agrària viva, sostenible, garantia d’un mode de vida, d’una activitat i una tradició que ha sobreviscut al llarg de la història, i que avui lluitem per conservar la seva essència i activitat, adequant-la als nou temps.

A Carles Peiretó, treballem per oferir productes de la Nostra Terra, frescs i de qualitat.

EL NOSTRE CALENDARI DE CULTIUS ÉS

Calendari de Cultius

 

APOSTEM PER UNA VIDA SANA I EQUILIBRADA BASADA EN LA DIETA MEDITERRÀNIA

L’antiga paraula grega diaita, de la que deriva dieta, significa estil de vida equilibrada, i això és exactament el que és la Dieta Mediterrània, quelcom més que una pauta nutricional. La Dieta Mediterrània és un estil de vida, no només un patró alimentari que combina ingredients de l’agricultura local, les receptes i formes de cuinar pròpies de cada indret, els àpats compartits, les celebracions i tradicions, que juntament amb la pràctica d’exercici físic moderat però diari, afavorit per un clima benigne, completen aquest estil de vida que la ciència moderna ens convida a adoptar en benefici de la nostra salut, constituint un excel·lent model de vida saludable.

La Dieta Mediterrània és una valuosa herència cultural, que a partir de la simplicitat i la varietat ha donat lloc a una combinació equilibrada i completa dels aliments, basada en productes frescs, locals i de temporada.

Piràmide de la Dieta Mediterrània